середа, 31 березня 2021 07:48

Путінські найманці 8 разів зривали "тишу"

Путінські найманці 8 разів зривали "тишу"
В районі проведення операції Об'єднаних сил українські військовослужбовці контролюють ситуацію та дотримуються режиму припинення вогню. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 30 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Із них 7 обстрілів та 1 факт інженерного обладнання позицій.

Поблизу Авдіївки та Пісків окупанти гатили з протитанкових гранатометів, а у передмісті Широкиного з великокаліберних кулеметів. Неподалік Причепилівки та Троїцького відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Поблизу Павлополя російсько-окупаційні війська проводили інженерне обладнання своїх позицій, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без Зеленського: Макрон, Меркель і Путін обговорили ситуацію на Донбасі

"Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає. Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись існуючих домовленостей", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 31 березня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Над територією непідконтрольною урядові України безпілотник ОБСЄ зафіксував озброєння бойовиків, розміщене з порушенням ліній відведення. Зокрема йдеться про самохідні гаубиці, "Гради", зенітно-ракетні комплекси, танки, бронетранспортери тощо.

Зараз ви читаєте новину «Путінські найманці 8 разів зривали "тишу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі