вівторок, 30 березня 2021 21:55

Дрон ОБСЄ зафіксував танки та ракетні комплекси російських найманців

Дрон ОБСЄ зафіксував танки та ракетні комплекси російських найманців
Дрон ОБСЄ виявив "Гради" і "Гвоздики" окупантів. Фото: Facebook

Над територією непідконтрольною урядові України безпілотник ОБСЄ зафіксував озброєння бойовиків, розміщене з порушенням ліній відведення.

Поблизу Бугаївки виявили 2 самохідні гаубиці 2С1 "Гвоздика" 122-го калібру та 3 причіпні гаубиці Д-30 "Жаба", повідомляє штаб ООС.

Біля Садового знаходиться 2 одиниці реактивних систем залпового вогню БМ21 "Град".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луганській області на території школи виявили схрон з боєприпасами

На полігоні поблизу Бугаївки зафіксували зенітно-ракетний комплекс 9К35 "Стріла-10" та 15 танків, а також 33 бойові броньовані машини. На 3 з них були встановлені зенітні установки ЗУ-23.

Біля Мирного виявили 24 танки, 9 самохідних гаубиць 2С1 "Гвоздика" 122-го калібру та 6 причіпних гаубиць.

На полігоні поблизу Круглика зафіксували 12 танків, а на полігоні неподалік Міусинська - 11 танків. В Катеринівці знаходяться 3 бронетранспортери БТР-80.

Від початку доби на Донбасі російсько-окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. Біля Авдіївки і Пісків бойовики вели вогонь з протитанкових гранатометів, а у передмісті Широкиного застосували великокаліберні кулемети.

Зараз ви читаєте новину «Дрон ОБСЄ зафіксував танки та ракетні комплекси російських найманців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі