пʼятниця, 16 квітня 2021 09:06

Путін зрозумів, що українська влада, нарешті, почула свій народ

Путін зрозумів, що українська влада, нарешті, почула свій народ
Росіяни шантажують Україну. Фото: ТСН

Росія шантажує Україну, намагається нав'язати їй капітуляцію.

Через це на україно-російському кордоні спостерігається скупчення військових РФ, каже Gazeta.ua Сергій Пархоменко директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД ім. Олександра Никонорова.

"Путін зрозумів, що українська влада, нарешті, почула свій народ і намагається змусити Україну діяти за його сценарієм. Зокрема хоче, щоб ми імплементували формулу Штайнмаєра та легітимізували ЛДНР", - каже експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін зламається на українцях і програє - політолог

Щоб напасти на Україну РФ, яка перебуває під санкціями, намагається знайти причину.

"Путін може напасти в будь-який момент. Але я б зараз хотів навести аналогію з війною в Грузії, яку РФ розпочала 2008 року. У ті дні весь можливий інформаційний простір був переповнений російською пропагандою щодо Грузії. Росіяни розповідали про кривавого Саакашвілі, а потім і самі напали",- підсумовує Пархоменко.

Повне інтерв'ю читайте тут: Росія не витримає повномасштабного воєнного вторгнення

Україна потрапила до небезпечної російської пастки. Чому так сталося і про що свідчить скупчення російської техніки та живої сили Gazeta.ua розповів Дмитро Снегирьов, співголова ГО "Права Справа".

Зараз ви читаєте новину «Путін зрозумів, що українська влада, нарешті, почула свій народ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі