пʼятниця, 17 січня 2020 20:08

Повідомили останні новини про ситуацію на Донбасі

Повідомили останні новини про ситуацію на Донбасі
Бойовики 4 рази порушили режим перемир'я. Фото: ТСН

На Донбасі від початку доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ використали заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю, повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Два ворожі обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: поблизу населеного пункту Красногорівка – зі станового протитанкового гранатомету – 2 постріли; поруч з Широкиним – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

З міномету калібру 120 мм - 4 міни, а також гранатометів різних систем противник обстріляв захисників населеного пункту Оріхове, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мінську погодили нову ділянку для розведення сил на Донбасі

Втрат серед українських військовослужбовців внаслідок ворожих обстрілів немає.

На Донбасі протягом 2019-2020 років загинуло 132 військових ЗСУ та 716 отримали поранення. Найбільше втрат українські військові зазнали на території Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили останні новини про ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі