вівторок, 08 листопада 2022 09:16

Спецтема: Війна Росії проти України

"Покращення" у вигляді пам'ятника Леніну – Гайдай про ситуацію на Луганщині

"Покращення" у вигляді пам'ятника Леніну  – Гайдай про ситуацію на Луганщині
Обіцяне "покращення життя" відбулося у мешканців Білокуракиного. Фото: pexels.com

У Сіверськодонецьку на Луганщині російські окупанти створюють "маневровий фонд житла".

Окупаційна "адміністрація" міста створила постійно діючу комісію з виявлення та огляду житлових приміщень, у яких ніхто не мешкає, із подальшим внесенням їх до так званого маневрового фонду, заявив 8 листопада голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Загарбникам це необхідно для надання житла громадянам, які втратили домівки. Серед них у переважній більшості чомусь колаборанти та військові. Перевіряють квартири, про які сповістили сусіди. Деякі адреси вже навіть опублікували у мережі", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкопують лише тепер: у Сіверськодонецьку знайшли тіла 400 жертв агресії РФ

Тим часом обіцяне РФ "покращення життя" відбулося у мешканців Білокуракиного – там повернули на місце пам'ятник Леніну.

"Неподалік, у Сватовому, значно гарячіше – у райцентрі днями Збройні сили України знищили склад із боєприпасами. Чергову атаку росіян відбили ЗСУ від Білогорівки. Втім, окупанти не припиняють відкривати вогонь по населених пунктах Луганщини", – додав Гайдай.

Збройні сили України ведуть контрнаступ на лінії Сватове – Кремінна, відбиваючи ворожі штурми на Донецькому напрямку.

На Донбасі тривають запеклі бої, свідчать свіжі мапи американського Інституту вивчення війни ISW. Тим часом окупанти продовжують евакуацію населення з Херсона на лівий берег Дніпра.

Російські сили, імовірно, прагнуть повернути втрачені позиції вздовж кордону Донецької та Луганської областей, аби відтіснити українські війська від критичної ділянки Сіверськодонецьк – Лисичанськ.

Зараз ви читаєте новину «"Покращення" у вигляді пам'ятника Леніну – Гайдай про ситуацію на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі