вівторок, 06 квітня 2021 22:45

Після обстрілу на Донбасі понад 50 населених пунктів залишились без води

Після обстрілу на Донбасі понад 50 населених пунктів залишились без води
Обстріл вивів з ладу насосну станцію. Фото: pexels.com

Через обстріл бойовиків без електропостачання залишилось 4 фільтрувальні станції.

Мешканці понад 50 населених пунктів залишились без води, повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко у Facebook

"Сьогодні близько 17:00 внаслідок обстрілу було знеструмлено насосну станцію першого підйому Південнодонбаського водопроводу, розташовану у сірій зоні між селами Василівка та Крута Балка. На щастя, працівники станції змогли сховатися у бомбосховищі, наразі жертв обстрілу немає. Однак постачання води зупинене", - написав він.

З насосної станції вода подається на Карлівську, Великоанадольську та Старокримські №1 та №2 насосні станції. Без водопостачання лишились Білозерське, Гірник, Добропілля, Покровськ, Українськ, Волноваха, Докучаєвськ, Вугледар, Маріуполь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резніков оцінив шанси на велику війну на Донбасі

7 квітня сапери, енергетики та працівники компанія "Вода Донбасу" оглянуть місце обстрілу.

Сьогодні на Донбасі загинули двоє українських військових. Один зі службовців отримав важке поранення, потрапивши під мінометний обстріл бойовиків поблизу населеного пункту Невельське. Йому оперативно надали першу медичну допомогу, але під час евакуації він помер.

Зараз ви читаєте новину «Після обстрілу на Донбасі понад 50 населених пунктів залишились без води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі