понеділок, 02 грудня 2019 13:50

Після "нормандського самміту" розроблять закон про Донбас

Після "нормандського самміту" розроблять закон про Донбас
Російські бойовики ведуть полонену українку. Донбас 2016 рік. Фото: терористичні ЗМІ

Новий закон про статус Донбасу у Верховній Раді напишуть після "нормандського" саміту, що пройде 9-го грудня.

Поки що комітет ВР не залучають до роботи над законопроектом про статус Донбасу, каже голова парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Такого законопроекту я не бачив і ми, напевно, всі чекаємо зустрічі президента у нормандському форматі 9 грудня. Я думаю, що 10-го або максимум 11-го грудня вже будуть якісь рішення, і для парламенту в тому числі. Поки над таким законопроектом ми не працюємо", – зазначив Завітневич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любиш Росію - їдь: Зеленський висловився про проросійських жителів Донбасу

Бойовики заявили, що на окупованій Луганщині вже 48 тис. осіб отримали так звані російські паспорти за спрощеною схемою.

Водночас окупанти стверджують, що охочих отримати російські паспорти стільки, що окупантам начебто довелося збільшити штат співробітників, які приймають документи. Про це повідомили у так званому "МВС ЛНР", передає ресурс "Новости Донбасса".

Зараз ви читаєте новину «Після "нормандського самміту" розроблять закон про Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі