понеділок, 02 грудня 2019 13:23

Любиш Росію - їдь: Зеленський висловився про проросійських жителів Донбасу

Любиш Росію - їдь: Зеленський висловився про проросійських жителів Донбасу

Президент України Володимир Зеленський не стане боротися за людей, що живуть в Україні і мають подвійне громадянство.

На його думку мешканці Донбасу поділяються на тих, хто підтримує Україну, тих, хто вважає, що Росія їм ближча, і "заблукалих", пише ТСН.

"Є опитування, що більшість людей Луганської та Донецької областей хочуть жити в Росії. Це неправильно. Я вірю і знаю, що є люди, які за Україну. Також є заблукалі. І нарешті, є ті, хто за Росію. Хто за Росію, може поїхати, Росія зараз роздає нелегальні російські паспорти", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зробив заяву про Крим і Донбас

Зеленський заявив, що на його думку кожна людина має право обирати де їй жити. Ситуацію, коли людина має 2 громадянства, живе в Україні та називає себе росіянином президент вважає "неправильним і несправедливим".

"Це не працює. Що стосується заблукалих, якщо хтось має український паспорт, а потім додатково приймає російський паспорт і отримує соціальну підтримку тут і там, він збився з правильного шляху. У мене немає морального права говорити: "Тьху". Ви повинні повернути цих людей, щоб боротися з ними. Але я б не став боротися за людей, які вважають себе тільки росіянами", - резюмував він.

РФ видала акредитацію Луганському державному медичному університету ім. святителя Луки.

Дозвіл від Росії на освітню діяльність медуніверситет отримав першим з-поміж усіх вищих навчальних закладів, розташованих на підконтрольній ЛНР території. Повідомили про це Новини Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Любиш Росію - їдь: Зеленський висловився про проросійських жителів Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі