субота, 19 лютого 2022 19:39

Опублікували відео обстрілу, під який потрапили нардепи та іноземні журналісти

Опублікували відео обстрілу, під який потрапили нардепи та іноземні журналісти
З'явилося відео обстрілу російсько-окупаційних військ, під який потрапили журналісти та нардепи. Фото: Скріншот

У мережі з'явилося повне відео обстрілу під який потрапили міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, нардепи та журналісти, зокрема іноземні.

Снаряди впали за 300 метрів від місця, де вони перебували. Відео опублікувало видання "Радіо Свобода".

За словами радника міністра МВС Антона Геращенка, Монастирський, група народних депутатів, а також 25 іноземних журналістів потрапили під міноментний обстріл на позиції 30-ї бригади.

"У районі смт Новолуганського журналісти CNN, FOXnews, Washington post, New York Times, Voice of America могли на власні очі переконатися, хто справді готується до наступу на мирну Україну", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вертольоти, танки та БТР: на кордонах України зафіксували нові війська Росії

Пізніше Юлія Палійчук додала, що група, до якої входять народні депутати й журналісти зарубіжних ЗМІ, перебуває у безпечному місці. Усі повернулися з позицій військових у повному складі. На щастя, ніхто не постраждав.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, очільник Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич та інші депутати від "Слуги народу" прибули в зону проведення ООС 19 лютого.

Від початку доби, 19 лютого, з боку збройних формувань Росії на Донбасі зафіксували 70 порушень режиму тиші. Зокрема, 60 разів із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Внаслідок обстрілу двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення несумісні з життям. Четверо військовослужбовців отримали поранення різної ступені важкості та знаходяться у лікувальних закладах.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували відео обстрілу, під який потрапили нардепи та іноземні журналісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі