понеділок, 20 березня 2023 10:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти завдали ракетного удару по українському місту: наслідки руйнівні
4

У ніч на 20 березня російські окупанти завдали ракетного удару по місту Краматорськ на Донеччині.

Попередньо, жертв внаслідок атаки немає, але є пошкоджені будинки. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"Зранку (20 березня. – Gazeta.ua) під обстріли з артилерії і "Градів" потрапила Авдіївка – є пошкодження на двох вулицях та на території АКХЗ", – додав Кириленко.

Російська армія фактично щодня обстрілює Донецьку область
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
Російська армія фактично щодня обстрілює Донецьку область
Російська армія фактично щодня обстрілює Донецьку область
Російська армія фактично щодня обстрілює Донецьку область

Детальніше про ситуацію на Донеччині, за даними ОВА

На Волноваському напрямку внаслідок російських обстрілів зруйновано будинок у Богоявленці Вугледарської територіальної громади (ТГ).

На Донецькому напрямку ворог стріляв по околицях Курахівської громади – пошкоджено лінії електропередач. В Очеретинській громаді під вогнем Тоненьке та Сєверне. У Мар'їнській ТГ потерпають Мар'їнка, Красногорівка та Новомихайлівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У машину з польськими волонтерами прилетів російський снаряд, є поранені

На Горлівському напрямку одна людина поранена у Костянтинівці, у місті пошкоджено три багатоповерхівки та три приватні будинки.

Відомо про одного пораненого та три пошкоджені багатоповерхівки у Бахмуті. Гучно було на околицях Часовоярської і Соледарської громад.

Зафіксували також обстріли у Сіверську та Серебрянці Сіверської громади, у Торському і Зарічному Лиманської громади.

Російська армія фактично щодня обстрілює Донецьку область. 18 березня завдавала ударів касетними боєприпасами із систем реактивного залпового вогню "Смерч" та "Ураган" по Краматорську. Унаслідок атаки загинули дві людини, поранено 10. повідомив Павло Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти завдали ракетного удару по українському місту: наслідки руйнівні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі