понеділок, 03 серпня 2020 07:31

Окупанти провокували українських військових пострілами з гранатометів

Окупанти провокували українських військових пострілами з гранатометів
Минулої доби окупанти двічі провокували українських військових пострілами з ранатомета. Фото: Анна Чапала

Росйські окупаційні війська на Донбасі за минулу добу 2 серпня двічі відкривали вогонь з гранатометів, щоб спровокувати українських військових на відповідь.

Про це йдеться в ранковому пресслужби Штабу операції Об'єднаних сил.

"Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. На ділянках відповідальності переважної більшості підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

Минулої доби два провокативних постріли здійснили зі сторони російсько-окупаційних військ. Спершу ворог здійснив один постріл з автоматичного станкового гранатомету поблизу населеного пункту Південне. А вже за 15 хвилин вчинив таку ж провокацію і неподалік Красногорівки.

Розуміючи справжні підступні наміри та провокативну тактику ворога, українські воїни на дії противника вогонь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед наших захисників немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські найманці провокують українських воїнів

Від початку поточної доби на ділянках відповідальності наших підрозділів обстрілів з боку збройних формувань РФ не зафіксовано.

Через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" на контрольовану Об'єднаними силами територію прибуло 1247 осіб. В зворотному напрямку – 739 осіб. З вини окупантів КПВВ "Мар'їнка" та "Новотроїцьке" не функціонували.

Служба зовнішньої розвідки не виключає можливості наступу сил Російської Федерації на Україну.

Але цього не відбудеться восени 2020 року. Сценарій військової агресії проти України не на часі для Кремля. Про це розповів голова Служби зовнішньої розвідки Валерій Кондратюк.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти провокували українських військових пострілами з гранатометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі