четвер, 21 жовтня 2021 06:45

Окупанти понад 200 разів за добу зривали "тишу" на Донбасі

Окупанти понад 200 разів за добу зривали "тишу" на Донбасі
ОБСЄ зафіксувала понад 200 порушень тиші на Донбасі за добу. Фото: facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine/

Спостерігачі Організації з безпеки й співробітництва в Європі зафіксували 269 нових порушень режиму припинення вогню на Донбасі, в зоні Операції об'єднаних сил. Велика частина з них сталася в Донецькій області.

Про це йдеться у щоденному звіті СММ ОБСЄ за 20 жовтня.

На Донеччині ОБСЄ зафіксувала 216 порушень режиму припинення вогню, зокрема 16 вибухів. З них – три вибухи в повітрі, 13 вибухів невизначеного походження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вісім років війни на Донбасі: омбудсмен озвучила втрати

Зазначається, що більшість порушень сталися в районі Кам'янки та населеного пункту Чермалик. Там зафіксували вибухи в повітрі й обстріли з великокаліберних кулеметів.

На Луганщині ОБСЄ зафіксувала 53 порушення режиму припинення вогню, зокрема два вибухи. Серед них - один вибух у повітрі та вибух невизначеного походження.

Майже всі порушення режиму тиші сталися на ділянці розведення в районі Золотого та за його межами.

Упродовж минулої доби 20 жовтня російсько-окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Від ворожого вогню поранення зазнав один український воїн.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти понад 200 разів за добу зривали "тишу" на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі