середа, 20 жовтня 2021 18:00

На Донбасі поранили українського воїна

На Донбасі поранили українського воїна
Наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Упродовж поточної доби російсько-окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Від ворожого вогню поранення зазнав один український воїн, повідомили в штабі ООС.

"Військовий перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров'я задовільний", - ідеться в повідомленні.

Біля Березового на Донеччині ворог здійснив обстріл зі стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки окупанти вели вогонь із мінометів калібру 82 мм і 120 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У напрямку Золотого-4 найманці двічі обстрілювали з мінометів калібру 120 мм, протитанкового ракетного комплексу та стрілецької зброї. У районі Новолуганського на Луганщині противник двічі обстріляв українські позиції з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. А неподалік від Троїцького стріляли з мінометів калібру 82 мм.

У бік Причепилівки Новоайдарського району Луганщини російсько-окупаційні війська вели обстріл зі стрілецької зброї. Також на Донеччині зафіксували проліт ворожого безпілотника Орлан-10 із перетином лінії зіткнення.

На збройні провокації противника наші захисники стріляли у відповідь без застосування забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Венеційка" пропонує змінити законопроєкт про перехідний період щодо Донбасу й Криму

ОБСЄ зупинила спостережну місію тимчасово окупованих територіях України через те, що її представників заблокували в Донецьку й Горлівці. В МЗС України розцінили цю ситуацію як спробу загострити збройний конфлікт. Згодом російські бойовики розблокували роботу місії ОБСЄ.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі поранили українського воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі