четвер, 25 серпня 2022 06:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Нові добровольчі загони росіян матимуть розмір посилених рот – ISW

Нові добровольчі загони росіян матимуть розмір посилених рот – ISW
Після розголосу у медіа вербування в Москві прикрили. Фото: eastnews.ua

Російська Федерація продовжує формувати нові добровольчі загони для війни проти України.

Водночас більшість "батальйонів" матимуть розмір посилених рот, ідеться у звіті американського Інституту вивчення війни ISW за 24 серпня.

"Такі спеціальні формування не мають нічого спільного з умовною бойовою міццю батальйонних тактичних груп, які вторгалися в Україну в лютому. Навіть якщо не брати до уваги недосвідченість, вік і обмежену підготовку, яку ці добровольці отримують перед розгортанням в бойових діях. Вони не структуровані як БТГ. Незрозуміло, як їх використовуватимуть на полі бою, якщо тільки не збиратимуть один із одним або з залишками вже розгорнутих БТГ", – зазначають аналітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шойгу втратив довіру Путіна: з'ясували, хто насправді керує армією РФ в Україні

Водночас після розголосу в медіа вербування в Москві прикрили.

"Після низки повідомлень у ЗМІ про формування "Собянського полку" в Москві вербування прикрили. Ймовірно, щоб уникнути критики", – підсумували експерти.

Кількість російських громадян, які хочуть відправитися на війну в Україну дедалі зменшується. Через брак охочих воювати в Україні, окупанти намагаються залучити в армію Російської Федерації громадян країн Центральної Азії.

Зараз ви читаєте новину «Нові добровольчі загони росіян матимуть розмір посилених рот – ISW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі