середа, 15 лютого 2023 11:00

Спецтема: Війна Росії проти України

На фронті розгорається ще один напрямок – мер Авдіївки

Російські окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку в Донецькій області.

Для цього вони кинули великі сили, аби спочатку захопити три населені пункти поблизу, розповів мер міста Віталій Барабаш в ефірі телеканалу "Київ".

"Якщо дивитися південніше від міста, то вони не залишають спроб оточити Авдіївку. Вони кинули сили на Водяне, Опитне, Невельське. Це напрямок оточити місто з півдня", - розповів Барабаш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ з новою силою вгатила ракетами по Донеччині: є жертви

За його словами, авдіївський напрямок знову розгоряється.

"Це видно і за зведеннями Генерального штабу і ми це відчуваємо на собі. Пару днів трішки тихіше стало в місті, але це не означає, що все затихло. Просто ворог перемістився на лінію оборони навколо міста", – додав Барабаш.

Автор: t.me/s/deepstateua
  Окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку
Окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку

Президент РФ Володимир Путін віддав наказ до березня 2023 року захопити території Донецької та Луганської областей. Є ознаки того, що Росія готується до нової спроби масованого наступу та захоплення сходу країни, повідомив представник Головного управління воєнної розвідки Андрій Черняк.

9 лютого радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк заявив, що новий і масштабний наступ армії РФ в Україні вже розпочався, масштабні бої тривають на Донбасі.

10 лютого генсек НАТО Єнс Столтенберґ заявив, що повторний російський наступ в Україні вже почався.

Зараз ви читаєте новину «На фронті розгорається ще один напрямок – мер Авдіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі