середа, 15 лютого 2023 10:31

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ з новою силою вгатила ракетами по Донеччині: є жертви
12

На Волноваському напрямку протягом доби відбувалися інтенсивні обстріли Вугледара та околиць міста. На Горлівському напрямку ракетного удару зазнала Костянтинівка, там поранено людину, пошкоджено чотири багатоповерхівки і палац культури.

На Донецькому напрямку ніч минула відносно спокійно, заявив уранці 15 лютого голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"У регіоні фіксували поодинокі обстріли Мар'їнки, Красногорівки і Катеринівки Мар'їнської громади, околиць Курахівської громади та Авдіївки. Крім того, селище Веселе Очеретинської громади пізно ввечері росіяни обстріляли з танків", – ідеться в повідомленні.

Росія накрила Донеччину смертельним вогнем
Фото: Нацполіція
Росія накрила Донеччину смертельним вогнем
Росія накрила Донеччину смертельним вогнем
Росія накрила Донеччину смертельним вогнем
Росія накрила Донеччину смертельним вогнем

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія накрила потужним вогнем Херсон і область: перші подробиці

У Бахмуті одна людина загинула, пошкоджено адмінбудівлю. У Соледарській громаді пошкоджено два будинки у Васюківці, під вогнем Парасковіївка, Федорівка та Міньківка. Часів Яр три години був під обстрілом із "Градів". Там пошкоджено щонайменше 12 будинків, підприємство, промзона і газогін.

На Лисичанському напрямку декілька будинків пошкоджено у Сіверську.

Сьогодні о 7:00 Куп'янськ знову був під обстрілом. Пошкоджено три приватних житлових будинки та господарчі споруди. Сталися пожежі. Минулося без постраждалих.

Минулої доби ворожих обстрілів зазнали райони щонайменше 20 населених пунктів Харківщини.

Зараз ви читаєте новину «РФ з новою силою вгатила ракетами по Донеччині: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі