пʼятниця, 19 лютого 2021 07:48

На Донбасі не вщухають обстріли

На Донбасі не вщухають обстріли
Воїни ЗСУ контролюють обстановку в районі проведення операції Об'єднаних сил. І за необхідності відкривають вогонь у відповідь по бойовиках. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 18 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.

Збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї неподалік Шумів. Поблизу Південного з великокаліберних кулеметів, а біля Майорська – зі стрілецької зброї, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Яка це в біса провокація! Це війна" - Кравчук про події Донбасі

"На обстріли зі сторони противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед наших воїнів немає", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 19 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нове загострення ситуації на тимчасово окупованих територіях Донбасу може відбутися наприкінці весни 2021 року. Воно неминуче. Кремль не залишить спроби продавити нас силою. Росія вже ухвалила рішення щодо Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі не вщухають обстріли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі