четвер, 25 жовтня 2018 08:21

На Донбасі ліквідували трьох окупантів

На Донбасі ліквідували трьох окупантів
Двоє українських воїнів отримали поранення. Фото з відкритих джерел

Упродовж минулої доби, 24 жовтня, лави проросійських бойовиків на Донбасі поріділи.

Про це інформує прес-центр штабу Об'єднаних сил.

"За даними розвідки, протягом доби, було знищено трьох окупантів", - ідеться в повідомленні.

За добу бойовики 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Один український воїн отримав поранення учора, ще один - сьогодні після опівночі.

"Окремо зазначимо, що ворожі міни 120-го калібру впали на території села Водяне на Маріупольському напрямку", - інформують в ООС.

Крім того, противник із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї стріляв у районі населених пунктів Вільний, Катеринівка, Новолуганське, Камянка, Піски, Мар'їнка, Тарамчук, Павлопіль, Гнутове та Водяне. Під мінометний вогонь потрапили захисники Павлополя та Гнутового, а по позиціях в районі Пісків ворог стріляв з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Тричі за минулу добу точилися бойові дії навколо хутора Вільний, що на Попаснянському напрямку. Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики ДНР затримали затятого "регіонала" - ЗМІ

22 жовтня на окупованій проросійськими найманцями-бойовиками території Донбасу ліквідували терориста Дмитра Сметаніна на прізвисько "Демон".

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі ліквідували трьох окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі