пʼятниця, 14 серпня 2020 11:31

Лікарі рятують життя українського військового

Лікарі рятують життя українського військового
Військовий підірвався на міні. Фото: pexels.com

За життя тяжкопораненого 37-річного бійця ЗСУ борються в лікарні імені Мечникова у Дніпрі.

Старший солдат Олександр і його напарник підірвалися на протитанковій міні. Другий військовий загинув на місці, повідомив у Facebook головний лікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

Олександра у вкрай важкому стані авіацією доставили до Дніпра. У нього відкрита черепно-мозкова травма, десятки осколків прошили його тіло. Один з них зачепив око.

"Безліч осколків в голові, обличчі, шиї, грудній клітині, передній черевній стінці, в кінцівках. Переломи пальців рук і ніг, термічні опіки голови, обличчя, правої руки", - розповів про стан солдата Риженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілецька зброя, гранатомет і міна на позиції: як окупанти провокують воїнів ЗСУ

Пораненого стабілізували, лікарі-офтальмологи змогли врятувати його праве око. Чоловіка чекає тривале лікування. Медики вірять, що солдат виживе.

2 військовослужбовців у Донецькій області підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Один із них загинув, повідомляє оперативно-тактичне угруповання "Схід".

Зараз ви читаєте новину «Лікарі рятують життя українського військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі