пʼятниця, 09 листопада 2018 07:59

Купують нерухомість та відкривають рахунки: бойовики готуються до втечі

Купують нерухомість та відкривають рахунки: бойовики готуються до втечі
Бойовики ЛДНР обурені ставленням командування і вже готують ґрунт для втечі в Росію. Фото - Народна правда

Бойовики ЛДНР обурені ставленням командування і вже готують ґрунт для втечі в Росію. Стали отримувати російське громадянство, купувати житло в РФ і відкривати рахунки в банках. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Через численні випадки корупції і протиправні дії командирів бойовики проявляють невдоволення і російсько-окупаційне командування напередодні незаконних "виборів" намагається виправити ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із Росії бойовикам прийшли невтішні новини

"Командування окупантів в черговий раз обіцяє терміново вирішити нагальні проблемні питання, які стали типовими в з'єднаннях і частинах "1 і 2 АК ВС РФ". Серед них: затримки у виплаті грошового забезпечення; відсутність можливості звільнитися за власним бажанням; звільнення "заднім числом" в разі поранення або загибелі з метою привласнення компенсаційних виплат; відсутність належної допомоги при пораненні, в т.ч. через брак необхідних медикаментів. Крім цього, обурення особового складу окупаційних військ викликає велика різниця в грошовому забезпеченні командирського і рядового складу, а також високий рівень корумпованості у вищій командній ланці ", - йдеться в повідомленні.

У підсумку більшість офіцерів бойовиків з командного складу вже продумали план втечі на випадок загострення ситуації, за даними розвідки.

Місцеві бойовики на окупованих територіях Донбасу все частіше відмовляються служити в російсько-окупаційних угрупованнях.

Зараз ви читаєте новину «Купують нерухомість та відкривають рахунки: бойовики готуються до втечі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі