пʼятниця, 11 серпня 2017 12:20

Бойовики тікають з передової

Автор: gazeta.ua
  Бойовики відмовляються служити в зоні АТО
Бойовики відмовляються служити в зоні АТО

Місцеві бойовики на окупованих територіях Донбасу все частіше відмовляються служити в російсько-окупаційних угрупованнях.

Про це повідомляє штаб АТО у Facebook.

"За оперативною інформацією, на тимчасово окупованих територіях порівняно з кадровими російськими військовими, жителі Донбасу отримують в декілька разів меншу платню за участь у бойових діях. Їх переводять на казармене положення, на "своїй" же території примушують проводити провокаційні обстріли будівель місцевих. У них значно нижчий рівень медичного обслуговування. І саме цих найманців у першу чергу відправляють у найгарячіші точки на лінії розмежування", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дали по зубах": українські військові знищили позицію бойовиків

У районі проведення АТО за минулу добу бойовики зменшили кількість обстрілів. Здебільшого противник використовував стрілецьку зброю і гранатомети.

Увечері бандити майже годину з мінометів 82-міліметрого калібру та гранатометів били по українських укріпленнях у районі Кримського. У відповідь сили АТО накрили бойовиків щільним вогнем із гранатометів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики тікають з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі