вівторок, 22 червня 2021 07:58

Доба на Донбасі: військові розповіли про найгарячіші точки

Доба на Донбасі: військові розповіли про найгарячіші точки
Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 21 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат внаслідок ворожого вогню немає, повідомили в штабі ООС.

Зазначається, що окупанти гатили поблизу Красногорівки з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Біля Гнутового із підствольних гранатометів і стрілецької зброї. У районі Луганського - двічі зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Біля Пісків російсько-окупаційні війська двічі обстріляли наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Водяного, що на Приазов'ї, противник чотири рази вів вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зібрався в ЗСУ: окупанти застрелили свого ж найманця

Поблизу Майорська російські окупанти обстрілювали з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля Золотого-4 - з великокаліберних кулеметів. У районі Залізного та Луганського ворог дистанційно мінував позиції мінами ПОМ-2.

Станом на 7 годину ранку, 22 червня, зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Окупанти стріляли поблизу Золотого-4 та Авдіївки з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. А біля Мар'їнки наші військові помітили ворожий безпілотник типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування. І знешкодили його.

Окупанти розмістили на непідконтрольній території в населеному пункті Бойківське Донецької області п'ять танків Т-64 з порушенням лінії відведення. Також збройні формування Російської Федерації продовжують перешкоджати роботі спостерігачів на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі: військові розповіли про найгарячіші точки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі