середа, 06 січня 2021 07:51

День на Донбасі почався із мін 120-го калібру. Що кажуть у штабі ООС

День на Донбасі почався із мін 120-го калібру. Що кажуть у штабі ООС
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 5 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.

На Приазов'ї, неподалік Гнутового та Водяного, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік українських позицій з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поблизу Авдіївки - з ручного протитанкового гранатомета, а біля Пищевика – зі стрілецької зброї, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нема сенсу сидіти в окопах: головнокомандувач ЗСУ про перемир'я на Донбасі

Від початку поточної доби, 6 січня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь в бік позицій наших захисників з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, а також – великокаліберного кулемета. Серед українських воїнів бойових втрат та поранень немає.

Бойовики обстріляли приватний сектор населеного пункту Водяне. Обстріл вівся з міномету калібру 120 мм. Одна із мін влучила у подвір'я, але ніхто з мешканців не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «День на Донбасі почався із мін 120-го калібру. Що кажуть у штабі ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі