четвер, 09 лютого 2023 10:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Бої за Донеччину: Кириленко повідомив трагічні новини
13

Близько півночі росіяни обстріляли з артилерії відносно віддалену від фронту Гродівську громаду Донецької області.

У Новоекономічному є поранений, там пошкоджено церкву, заявив 9 лютого голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"Під обстріл потрапили й околиці Краматорська, де було пошкоджено територію підприємства. На Волноваському напрямку два будинки пошкоджено у Богоявленці Вугледарської громади. Також ракетним ударом пошкоджено будівлю у Багатирі", – ідеться в повідомленні.

Росія з новою силою вгатила по Донеччині
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
Росія з новою силою вгатила по Донеччині
Росія з новою силою вгатила по Донеччині
Росія з новою силою вгатила по Донеччині
Росія з новою силою вгатила по Донеччині

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни влаштували пекельну добу в Херсоні з областю: є жертви

На Донецькому напрямку зафіксували п'ять обстрілів у Курахівській громаді. Найбільше постраждало Новоселидове: пошкоджені дитсадок, амбулаторія, будинок сімейного дозвілля, житловий будинок та підприємство. Також під вогонь потрапили околиці Курахового і Трудового.

"На Горлівському напрямку росіяни завдали ракетного удару по Костянтинівці та двічі обстріляли з артилерії Іванопілля. У селі пошкоджено будинок і склад. У Нью-Йорку пошкоджено дев'ятиповерхівку. На Лисичанському напрямку пошкоджено житлову двоповерхівку у Сіверську", – додав Кириленко.

Загалом 8 лютого росіяни вбили двох жителів Донеччини у Бахмуті. Ще семеро людей в області зазнали поранень.

Російські терористи в ніч проти четверга нещадно обстріляли Нікополь Дніпропетровської області. Унаслідок обстрілу загинула людина.

Російська армія посилює військову присутність на лінії фронту. Голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов не виключає ймовірність контрнаступу військ РФ у Харківській області.

Минулої доби окупанти масовано обстрілювали прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів Харківщини. У селищі Дворічна Куп'янського району Харківської області внаслідок обстрілу загинули дві людини. Вчора біля 14:00 від поранень померли 48-річний чоловік та жінка 45 років.

Зараз ви читаєте новину «Бої за Донеччину: Кириленко повідомив трагічні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі