неділя, 07 липня 2019 09:18

Бойовики зухвало обстріляли позиції українських військових, є поранені

Бойовики зухвало обстріляли позиції українських військових, є поранені
Униан Донбас: бойовики жорстко обстріляли українських військових, є поранені

Вчора бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню.

8 разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм, повідомляє у Facebook прес-служба штабу ООС.

Бойовики відкривали вогонь по українських позиціях з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В результаті ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення, ще чотири – бойове травмування. За даними розвідки 6 липня трьох окупантів знищено.

Найбільше – 16 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД".

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні тричі: недалеко від населеного пункту Новолуганське – з міномета калібру 82 мм; поруч з Новоолександрівкою – з міномета калібру 120 мм і на околиці Золотого-4 – з міномета калібру 120 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна на Донбасі: п'ятеро військових постраждали під обстрілами

5 липня збройні формування Російської Федерації 28 разів порушили режим припинення вогню.

З усіх вистрілів 12 разів окупанти застосували заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 та 82 мм.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зухвало обстріляли позиції українських військових, є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі