пʼятниця, 05 липня 2019 21:20

Війна на Донбасі: п'ятеро військових постраждали під обстрілами

Війна на Донбасі: п'ятеро військових постраждали під обстрілами
Бойовики здійснили 14 обстрілів. Фото: Укрінформ

На Донбасі один боєць Збройних сил України дістав поранення та четверо отримали бойове травмування.

"Від початку доби ворог чотирнадцять разів порушив режим припинення вогню", - йдеться в повідомленні прес-центру Об'єднаних сил у Facebook.

Терористи обстрілювали позиції українських підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм і гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, снайперських гвинтівок та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японський доброволець: у нас та України схожі проблеми через Росію

"Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець дістав поранення та четверо - бойове травмування. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - повідомили в прес-центрі.

Бойовики обстріляли патруль ОБСЄ біля Золотого на Луганщині. Співробітники звітували, що проти них застосували стрілецьку зброю, коли вони збиралися запустити беспілотник, йдеться в звіті.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: п'ятеро військових постраждали під обстрілами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі