середа, 15 травня 2019 19:07

Бойовики застосували заборонене озброєння на Донбасі

Бойовики застосували заборонене озброєння на Донбасі
Бойовики 14 разів обстріляли українських військових. Фото: Mignews

На Донбасі від початку доби бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню.

Збройні формування Російської Федерації обстрілювали українські позиції з мінометів калібрів 120 і 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог 10 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі з мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – поблизу села Павлопіль; з мінометів калібру 120 мм – біля міста Мар'їнка; тричі з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів та станкових протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту Миколаївка; двічі з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – поблизу міста Авдіївка; з автоматичних станкових гранатометів – в районі населеного пункту Піски; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Гнутове.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил чотири рази: двічі з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Золоте-4; з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Південне; з мінометів калібру 82 мм – в районі населеного пункту Новгородське", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли нові подробиці про українські ракети "Нептун"

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

112 генералів служить у Збройних силах України. Не 300 чи 500, як повідомляють різні "джерела", стверджують у Міністерстві оборони.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики застосували заборонене озброєння на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі