вівторок, 25 грудня 2018 14:17

Бойовики хотіли відібрати автомобіль у спостерігачів ОБСЄ

Бойовики хотіли відібрати автомобіль у спостерігачів ОБСЄ
Бойовики напали на представників ОБСЄ. Фото: Facebook

На Донбасі, в районі населеного пункту Гарне, бойовики напали на представників СММ ОБСЄ і хотіли відібрати в них авто.

"В результаті нападу було вчинено акт вандалізму - пошкоджений автомобільний транспорт та здійснено наругу над символікою ОБСЄ", - розповів офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" в Facebook.

Нападниками виявилися бойовики з 1-ої мотострілкової бригади і 4-ої мобільної мотострілецької бригади. Командир 1-ої МСБ, з метою приховування факту участі його особового складу в злочинних діях, вирішив "заарештувати" трьох злочинців, які в подальшому були доставлені в КСП 1 мсб.

"На даний час в т.зв. ЗМІ "ЛНР" активно поширюється інформація про напад на представників ОБСЄ невизначених осіб, в зв'язку з чим в "ЛНР" проводяться оперативно-розшукові заходи", - зазначив "Штірліц".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу на Донбасі 20 разів порушили режим припинення вогню

Нападників вдалося встановити, серед них: Сорокін Віктор Володимирович 28.11.1980 -. рядовий, старший навідник 2 мін.розс.1 мін. взв. мін.батр 1 мсб. окупантів.
Ковальчук Владислав Вікторович - 10.06.1975 ст.солдат, водій віділення арт.развідки взводу управління окупантів. Грабко Сергій Вікторович 25.06.1987 рядовий, водій-гранатометник 2 мін.роз. 1 мін.взв. мін.батр 1 мсб. окупантів.

На Донбасі рядовим бойовикам платять близько 8,5 грн за годину, місячна зарплатня складає 6 тисяч гривень. Про це написав блогер Фашик Донецький, якому вдалося поспілкуватися з бойовиком.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики хотіли відібрати автомобіль у спостерігачів ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі