пʼятниця, 26 серпня 2022 07:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Битва за Донбас: окупанти провалили наступ на одному з напрямків

Битва за Донбас: окупанти провалили наступ на одному з напрямків
Біля Соледара, Бахмута та Кодеми ворог вів наступальний бій, але успіху не мав. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Донецькому напрямку російський ворог не полишає спроб штурму та наступальних дій.

Противник продовжує зосереджувати зусилля на Бахмутському та Авдіївському напрямках, повідомили вранці 26 серпня в Генеральному штабі Збройних сил України.

"На Слов'янському напрямку росіяни вели бойові дії з метою утримання зайнятих раніше рубежів та недопущення просування підрозділів Сил оборони. На Донбасі загарбники продовжували обстріли з танків, ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню поблизу Норцівки, Дмитрівки, Долини, Мазанівки та Богородичного", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Південний фронт: у Генштабі розповіли про останні події

На Краматорському напрямку окупанти обстрілювали позиції українських військ та цивільної інфраструктури із артилерійських систем неподалік Івано-Дар'ївки, Серебрянки, Тетянівки, Григорівки, Званівки та Роздолівки.

"На Бахмутському напрямку вогневого ураження зазнали райони Бахмута, Бахмутського, Веселої Долини, Майорська, Зайцевого, Соледара, Білогорівки та Яковлівки. Біля Соледара, Бахмута та Кодеми ворог вів наступальний бій, але успіху не мав", – звітує Генштаб.

На Авдіївському напрямку обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії фіксували минулої доби неподалік Невельського, Водяного, Нетайлового, Красногорівки, Новобахмутівки, Нью-Йорка, Залізного та Опитного.

Протягом 24 серпня росіяни посилили ракетний терор міст і сіл країни, тому наступи ворога на Луганщині не були масованими як зазвичай. Водночас, окупанти атакували регіон за чотирма напрямками, невдало намагаючись покращити тактичне положення. Противник не припинив обстріли населених пунктів області зі ствольної та реактивної артилерії.

Зараз ви читаєте новину «Битва за Донбас: окупанти провалили наступ на одному з напрямків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі