четвер, 16 березня 2023 08:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Бахмутський напрямок: спецпризначенці ЗСУ змусили ворога відмовитися від штурму

Бахмутський напрямок: спецпризначенці ЗСУ змусили ворога відмовитися від штурму
Битва за Бахмут триває. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У ніч на 16 березня окупаційні війська Росії відмовилися від штурму на Бахмутському напрямку.

Причиною стали нові втрати ворога, повідомили Сили спеціальних операцій (ССО) в Telegram.

ССО показали кадри знищення штурмової групи загарбників.

Під прикриттям ночі окупанти висунулися в бік українських позицій, але спецпризначенці вчасно вистежили ворога. Снайперським вогнем оператори ССО знищили чотирьох окупантів, ще три отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ досягли певних успіхів в районі Бахмута – Маляр

"Перехоплені переговорили противника підтвердили результат нашої роботи. Противник зазнав втрат і відмовився від штурму на цю ніч. На Бахмутському напрямку противник вкотре закидає позиції оборони тілами", – повідомили в ССО.

На оприлюдненому спецпризначенцями відео є аудіофрагмент перехоплення. Там звучать слова про "тяжких трьохсотих із простреленими ногами".

Ворог не полишає спроб штурмувати місто Бахмут. 15 березня Сили оборони відбили численні атаки противника в районах населених пунктів Оріхово-Василівка та Богданівка, повідомив український Генштаб.

Ворожих обстрілів зазнали населені пункти поблизу лінії зіткнення. Серед них - Привілля, Оріхово-Василівка, Григорівка, Богданівка, Бахмут, Часів Яр, Предтечине, Олександро-Шульгине, Курдюмівка, Озарянівка, Дачне та Шуми Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Бахмутський напрямок: спецпризначенці ЗСУ змусили ворога відмовитися від штурму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі