субота, 15 квітня 2023 18:35

Андрющенко розповів про розграбування Азовсталі

Андрющенко розповів про розграбування Азовсталі
Окупанти хочуть розібрати Азовсталь на металобрухт. Фото: eastnews.ua

Російські окупанти віддали на розграбування металургійний завод "Азовсталь" в окупованому Маріуполі

Для цього загарбники створили компанію-прокладку, повідомив радник міського голови Петро Андрющенко.

"Росіяни оголосили, що Азовсталь переходить під керівництво "Корпорації розвитку Донбасу". Звучить на всі сто з огляду на цільову аудиторію. Пошук по новинах видає, що КРД спеціально створена минулого року корпорація великого та середнього бізнесу Росії для покращення життя в ДНР. Правда, є маленький нюанс", – зазначив Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни поширюють фейк про "відновлення" Маріуполя

На сайті КРД заповнили лише одну сторінку, там є лише контактні дані. Але якщо пошукати за номером телефону, то можна знайти відділення однієї з найбільших у РФ аудиторської компанії. А ще інженерну агенцію "АСД-проект".

"І ще, і ще і все веде до Санкт-Петербурга. При тому, період реєстрації КРД збігається з періодом заходу губернатора Беглова у Маріуполь. Якщо стисло, то все каже про те, що Азовсталь віддали на відкуп та розграбування Беглову (або хто там рулить з пітерських – мабуть най вже російські журналісти докопують). Для того створили відверту фінансову прокладку-пустишку. А всі гучні заяви про якісь нереальні "інвест парки на Азовсталі" очікувано виявились просто мародерством металобрухту тотального масштабу для приватної кишені керівництва Росії", – підсумував Андрющенко.

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін у березні відвідав окупований і зруйнований російськими військовими Маріуполь.

Цим він вчергове продемонстрував свій цинізм і відсутність каяття. Злочинця завжди тягне на місце злочину. Про це написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «Андрющенко розповів про розграбування Азовсталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі