пʼятниця, 12 серпня 2011 13:36

Журналіст та учасник "Красної плесені" зняли комедію про байкерів

Журналіст та учасник "Красної плесені" зняли комедію про байкерів

Двосерійний комедійний фільм "Василькова поляна" та документальну стрічку "Це ВОЛЯ" презентують цієї осені в одному зі столичних клубів. Обидві стрічки про байкерів та байкерство.

Сценаристи фільму журналіст Володимир Гамалиця та Дмитро Воронцов (Осипов), у минулому, один з найкращих пародистів групи "Красная плесень". У свій час музикант брав участь у записах ранніх альбомів цієї групи. Також брав участь у казках "П'ятої Бригади".

"З Дмитром ми познайомились на моєму весіллі навесні. Воронцов - людина, яка своїми текстами зробила гурт "Красная Плесень" популярним, - розповів Gazeta.ua Володимир Гамалиця, 30 років. – На весілля він приїхав ще з одним оператором. Зробив дуже цікаве кіно, з неперевершеною комедійною озвучкою. Коли відео попало в Інтернет, стало популярним, багато переглядів, коментарів. Вирішити зробити в цілому фільм про байкерів. Але матеріалу назбиралось стільки, що стало на дві стрічки: комедійну і більш документальну, про життя байкерів, їх культуру".

За словами оператора і сценариста фільму Дмитра Воронцова двосерійний комедійний фільм буде наповнений яскравими особистостями і подіями.

"Взагалі за основу взяли байкерський зліт в Умані - "ніч Гламуру". Коли почув, що байкери будуть у краватках, стало цікаво подивитись. Назнімав 7 касет за ці дні. Окрім того, маю ще деякі матеріали. Тому ідея фільму виникла сама собою. Адже матеріалу відзнятого багато. Він цікавий, різнобічний. Будуть врізки нестандартних інтерв'ю".

Стрічки будуть презентовані на кінопремії "Золотий хохол", що вперше відбудеться у столиці цього року.

"Організовуємо захід спільно з байкерами усієї країни. Адже всі фільми, що будуть представлені, створені байкерами про байкерів. Церемонію нагородження вестимуть двійники голлівудських та російських зірок Джонні Депп та Микита Міхалков. Плануємо ще знайти Мадонну та Анджеліну Джолі", - розповіли організатори.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст та учасник "Красної плесені" зняли комедію про байкерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі