середа, 15 червня 2011 10:59

Пірати, байкер і лісова фея прибули до Києва на Парад колясок 

На чому мріє їздити ваш малюк? Власний поїзд? Пароплав? Особистий космічний корабель? А може, йому хочеться керувати казковою поштовою каретою, яка буде розвозити листи братикам-тигренятам і сестричкам-полуничкам?

Всі ми пам'ятаємо: у дитинстві мрії збуваються як за помахом чарівної палички. Варто тільки дуже-дуже сильно захотіти – і все вдається!

7 червня був саме такий, справжнісінький день чарівництва – у Києві на площі перед Палацом "Україна" пройшов казковий парад дитячих колясок. Головним чарівником-організатором була газета "Комсомольська правда" в Україні" за підтримки ТМ Huggies, яка допомагає батькам реалізувати всі задуми. Адже коли дитина щаслива – у сім'ї все вдасться!

Видовище було справді феєричним, адже на червоній доріжці втілилися мрії малюків та їх батьків! Тут були і Пірати Карибського моря, і Снігова Королева, і Квіточка, і маленька Полуничка, і навіть коляска-"мерседес". Цілі родини прийшли разом на подію, щоб представити свої твори на суд журі. Парад завершували коляска ТМ Huggies Лісової Феї з маленькою чарівницею та коляска з Чарлі Чапліном від кінотеатру "Жовтень".

"Діти – саме те, що приносить в моє життя радість, завдяки їм у мене є все. З ними життя стає казкою в реальності", – ділилася своїми враженнями Лісова Фея Валерія, мати трьох симпатичних малюків.

"Наша коляска – це дітище всієї родини. Коли всі рідні з тобою поруч, з'являється відчуття св'ята", – розповідало журналістам сімейство Піратів, яке виграло призи глядацьких симпатій. Дійсно, коли в родині з'являється малюк – життя наповнюється радістю, але в той же час стає більш хаотичним... адже у дітей завжди стільки ідей! Як чудово, коли дорослі із задоволенням знаходять можливістьі разом відсвяткувати успішне втілення мрій своїх маленьких чад – і провести ще один незабутній день у колі сім'ї на одному з найвеселіших подій міста!

До речі, Київ був не першим учасником параду. Багато міст України підхопили ідею, і креативні коляски розпочали свою ходу в Сімферополі 4 червня, потім пройшлися в Дніпропетровську 5 червня, 7 червня парад проходив у Запоріжжі, 10 червня у Харкові, 14 червня в Донецьку і 18 червня в Одесі.

Не пропустіть! Запрошуються всі – адже головне не перемога, а бажання і участь, і все обов'язково вдасться!

PR

Зараз ви читаєте новину «Пірати, байкер і лісова фея прибули до Києва на Парад колясок ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі