четвер, 21 листопада 2013 04:34

Земфіра видасть всі свої альбоми на вінілі

Земфіра видасть всі свої альбоми на вінілі
Фото: muznews.com

Всі альбоми Земфіри будуть видані на вінілі. Про це в середу, 20 листопада, повідомило на своїй сторінці в соціальній мережі Вконтакте музичне видавництво "Мирумир" , яке і буде випускати платівки.

У повідомленні наголошується, що на вінілі будуть видані всі шість номерних альбомів співачки, збірник композицій, що не увійшли до них та саундтрек до фільму "Остання казка Рити". Альбоми будуть видаватися у зворотному хронологічному порядку - від останнього до першого.

Видавництво планує випустити всі платівки вже до кінця 2014 року. "Мирумир" не уточнює, коли вийде перша з них, однак Земфіра у своєму твіттері написала, що автограф-сесія, приурочена до виходу на вінілі її останнього альбому "Жити у твоїй голові", відбудеться 29 листопада цього року.

Видавництво обіцяє, що всі фонограми пройдуть спеціальний мастеринг, який дозволить їм добре звучати на вінілі. Кожен альбом буде випущений в оригінальній обкладинці.

Земфіра випустила свою дебютну платівку в 1999 році. Надалі співачка записала ще п'ять альбомів. Останній з них надійшов у продаж у лютому 2013 року. Зараз на підтримку альбому проводиться концертний тур, який в середині грудня завершиться двома концертами в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Земфіра видасть всі свої альбоми на вінілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі