вівторок, 28 травня 2024 17:58

Atlas Weekend пройде у новому форматі: чого чекати

Atlas Weekend пройде у новому форматі: чого чекати
Фестиваль пройде 12-14 липня. Фото: Na chasi

Музикальний фестиваль Atlas Weekend пройде у новому форматі.

Він буде називатися Atlas United, повідомили в Instagram.

Фестиваль відбудеться 12-14 липня на території торгово-розважального центру Blockbuster Mall у Києві.

Обіцяють шість сцен, на яких виступлять "Бумбокс", "Жадан і собаки", Артем Пивоваров, "Без обмежень", Dantes, "Курган & Agregat", "Друга Ріка", Latexfauna, Verka Serduchka та інші.

Запросили світових виконавців, які вперше після початку повномасштабного вторгнення дадуть концерти в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто зібрав найбільше донатів в Україні. Сума вас вразить

У програмі також є "Підпільний стендап". Там буде Василь Байдак, Настя Зухвала, Свят Загайкевич, Сергій Чирков, Світлана Немонежина, Женя Коротков та інші.

Квитки можна придбати у застосунку monobank. 15% з кожного квитка буде перераховано на загальний збір на дрони.

Цього року будуть дійсні квитки на фестивалі, які мали відбутися в минулі роки, але були перенесені через повномасштабну війну.

Загальна мета фестивалю - зібрати разом з партнерами щонайменше 100 млн грн. За частину коштів придбають роботів через фандрейзингову платформу UNITED24, а інша піде на забезпечення дронами ЗСУ, зокрема на Харківському напрямку.

У жовтні волонтери Сергій Притула і Сергій Стерненко, а також блогер Ігор Лаченков оголосили мегазбір під назвою "Можем павтаріть" на 100 далекобійних безпілотників. За шість вони днів зібрали понад 177 млн грн.

Збройним силам України довіряють 95,8% українців. Також високий рівень довіри мають волонтерські організації, повідомляли соціологи.

Зараз ви читаєте новину «Atlas Weekend пройде у новому форматі: чого чекати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі