пʼятниця, 26 липня 2013 10:51

Запальний кубинець лідирує і за результатами другого дня "Нової хвилі-2013"

Автор: Фото: tochka.net
 
У другий день міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля" в Юрмалі учасники виконували хіт своєї країни в дуеті із запрошеною зіркою. Українець Аркадій Войтюк виконав з Тіною Кароль її пісню "Ніжно", друга учасниця від України - Ольга Діброва - виступила в дуеті з Іваном Дорном, пише видання ЛІГА.Новости.

Як і в перший день конкурсу, Аркадій Войтюк отримав найнижчі бали і займає поки останнє місце. Більш прихильні члени журі були до Ольги Дібрової, і в результаті вона піднялася на дев'яте місце.

Лідером конкурсу залишився кубинець Роберто Кел Торрес, який, отримавши практично від усіх журі найвищий бал, закріпився на першому місці. Друге місце з однаковою кількістю балів ділять учасниця від Вірменії Мері Мнджояна і в'єтнамець Він Хуат, який виконав "Подмосковные вечера". Четверте, п'яте і шосте місця окупували представники Росії - Арсеній Бородін, Юлія Терещенко і група "Fruкти".

Автор: Фото: tochka.net
 

Сьогодні, 26 липня, відбудеться творчий вечір Леоніда Агутіна, а третій конкурсний день (27 липня) буде присвячений прем'єрам. У цей вечір конкурсанти і популярні артисти представлять глядачам і членам журі нові пісні.

Гала-концерт, присвячений закриттю конкурсу, оголошення переможців та церемонія нагородження відбудуться в неділю, 28 липня.

Зараз ви читаєте новину «Запальний кубинець лідирує і за результатами другого дня "Нової хвилі-2013"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі