четвер, 25 липня 2013 14:04

Сьогодні Тіна Кароль та Іван Дорн виручатимуть наших конкурсантів на "Новій хвилі"

Автор: Фото: ivona.bigmir.net
  Виступ Ольги Дібрової
Виступ Ольги Дібрової

Двоє конкурсантів від України на конкурсі "Нова хвиля" Аркадій Войтюк та Ольга Діброва отримали від журі одні з найнижчих балів.

Учора вони виконували "світовий хіт". Оля обрала хіт групи No Doubt - "Don't Speak", а Аркадій пісню Prince "Kiss". Виступ Олі оцінили у 108 балів, а Аркадія - 106. Таким чином Войтюк зараз на 16-му місці, а Діброва - на 13-му. Першу сходинку із 121 балом тримає кубинець Роберто Кель Торрес.

"Оцінки - фігня. Не всі відмінники ставали успішними у своєму житті. Не падайте духом. Пісню на світовий хіт мені змінювали тричі. Я її добре розучив і думав все добре буде. А от з Тіною, наприклад, з якою будемо співати її хіт "Ніжно" репетирували навіть вночі. Ніби настрій у неї теж бойовий. Вона нічого не радить, нам головне зробити номер на почуттях. По Юрмалі пройшовся пару раз, але гарно прогулятися не вийшло, бо у мене щодня мінявся репертуар. Як тільки мав вільний час, так одразу вчив слова і відточував майстерність", - каже Аркадій Войтюк Gazeta.ua.

Сьогодні він вийде на сцену під номером чотири. Заспіває пісню "Ніжно" із Тіною Кароль. Ольга Діброва співатиме із Іваном Дорном.

"Ці співаки їх можуть витягнути. Але думаю журі буде абстрагуватися від співу Тіни Кароль та Вані Дорна і оцінюватиме вокал конкурсантів", - припускає продюсер Володимир Бебешко.

Цього року в журі конкурсу не брав участі композитор Раймонд Паулс. Сказав, що "Нова хвиля" не відповідає його музичним смакам. Паулс був співголовою журі конкурсу всі 11 років його існування.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Тіна Кароль та Іван Дорн виручатимуть наших конкурсантів на "Новій хвилі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі