вівторок, 31 січня 2012 17:08

Вартість залізничних перевезень поки не буде підвищуватись - Колесніков

Вартість залізничних перевезень поки не буде підвищуватись - Колесніков

Підвищення вартості на пасажирські перевезення в плацкартних вагонах не передбачене, повідомив віце-прем'єр-міністр інфраструктури України Борис Колесніков на прес-конференції у вівторок у Києві.

"Ціни на плацкартні квитки взагалі підвищуватися не будуть", - заявив він.

При цьому Колесніков повідомив, що питання про підвищення цін на пасажирські перевезення в купейних вагонах вивчається. До теперішнього часу ніяких рішень поки немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квитки на поїзд подорожчають більш як удвічі

Як повідомлялося, на початку січня Міністерство інфраструктури підвищило коефіцієнти індексації до базової вартості міжнародних пасажирських залізничних перевезень на 20%.

Зокрема, коефіцієнти для плацкарти в загальних і плацкартних вагонах підвищені з 1,4 до 1,68, для купейних і спальних вагонів - з 1,42 до 1,7.

Коефіцієнти по датах відправлення поїздів також підвищені в середньому на 20%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квитки на поїзди продають без паспорта

Згідно з наказом, тарифи затверджені в тарифній валюті - швейцарському франку. Вони розраховуються шляхом множення тарифу на відповідний коефіцієнт.

Раніше Мінінфраструктури пропонувало диференціювати вартість залізничних пасажирських квитків і продавати їх за різною ціною, у залежності від часу доби і днів тижня.

Зараз ви читаєте новину «Вартість залізничних перевезень поки не буде підвищуватись - Колесніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі