четвер, 24 березня 2011 22:40

Юрко Юрченко розповів, як продюсер розводив його на гроші у 90-х

Юрко Юрченко розповів, як продюсер розводив його на гроші у 90-х

38-річний Юрій Юрченко разом із своєю групою "Юркеш" почав знімати музичний серіал "Каралі Карпаратівав".

"Це наші кліпи, які ми об'єднаємо одним сюжетом та драматургією. Перші серії скоро

йтимуть на українських музичних каналах", - розповів він.

Нагадаємо, Юрченко став популярним в середині 90-их. Тоді почав працювати із продюсерською агенцією "Територія А".

"За 200 баксів мені зняли перший кліп, який потім прокрутили по телевізору. Через тиждень заходжу в метро і не розумію, що за фігня. Чи я щось вкрав, а якщо й вкрав, то що хтось побачив? Дівчата тикали на мене пальцем і дико пищали. Навіть Альона Мозгова казала, що мої фанатки були просто навіжені. Те, що вони творили, я не бачив більше ніде. Ні на Фабриці зірок, ні за Борисенками. Хіба що за "Бітлами". Перевертали мій автобус або хотіли облити кислотою мою дівчину", - згадав він.

Співак додав, що "Територія" в його житті займає не найбільше місце.

"Мене дратує, що наприклад Саші Пономарьову 90-ті не згадують ніколи. Або Альону Вінницьку чи Лободу також не називають "ВІА-Грою". Їх сприймають як самостійних співаків, а мене всі повертають в 96-ий. Давайте тоді вернемося в дитсадок. Янукович не народився президентом. Він ходив в дитсадок, на горщик сідав".

Також Юрчекно каже, що в період своєї найбільшої популярності був голодним і бідним.

"Слава і бідність - речі несумісні. Не мав грошей навіть на метро. Тому часто після концертів в "Палаці "Україна" додому на Деміївську йшов пішки. А якось підійшов до Бригінця і запитав:

"Саша, скільки можна так працювати? Давай мені якусь хату, машину". Він пожав мені руку і каже: "Добре, але виступи там 12-го числа, бо якийсь важливий концерт". Я виступив, але він своєї обіцянки не стримав", - поділився співак.

Останньою крапкою, за словами співака, став сольник в "Палаці "Україна".

"Бригінець знову сказав, що грошей нема, що ми нічого не заробили, все вийшло на нуль. Я без будь-якої сварки розвертаюся і йду. Все, "Територія А" закінчилась. Потім поїхав на місяць в Крим, виступив на декількох концертах, як Юрко Юрченко, і заробив сім тисяч доларів. Купив собі "БМВ". Це був кінець слави Юрка Юрченка. І він зник. Знаєте, скільки мені телефонували? Тури, передвибори. Всі хотіли Юрченка в хіт-базари, всяку чепуху. Я не повівся".

Останнім часом Юрченко грає разом зі своїм гуртом "Юркеш".

Зараз ви читаєте новину «Юрко Юрченко розповів, як продюсер розводив його на гроші у 90-х». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі