понеділок, 22 квітня 2013 15:45

У Києві на благодійній виставці фотографій збирали гроші для ветеранів УПА
9

Фото: Фото: Юлія Смірнова

На вихідних у Києві відбулася благодійна виставка-продаж фотографій Анни Сенік. Гроші збирали для подарунків до Великодня воїнам УПА з усієї України.

50 українських світлин фотографа Анни Сенік показували у Фундації імені Олега Ольжича. Протягом одного дня всі бажаючі мали змогу придбати будь-яку роботу за 50 гривень. На фотографіях переважно зображені молоді дівчата в автентичному українському вбранні - у вишитих сорочках та спідницях, яскравих хустках, червоних віночках та в намисті.

"Звісно, привітати кожного особисто ми не в змозі, але відвідати хоча б 10-15 київських ветеранів УПА нам під силу, - каже одна із організаторок виставки Юлія Смірнова. - Проте треба на те певні фінанси. Цією виставкою ми прагнемо зібрати кошти для цього. Раніше питання фінансів ми вирішували через соціальні мережі – я оголошувала і люди зносили гроші або ходили з нами в гості – допомагали розносити. Але останнім часом це стало досить важно – люди не хочуть давати гроші просто так. Тому і доводиться вигадувати різного роду виставки-продажі".

За один день роботи виставки організатори зібрали 1700 гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Києві на благодійній виставці фотографій збирали гроші для ветеранів УПА ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі