середа, 02 жовтня 2013 10:13

Найефектніші образи Вєрки Сердючки - музикантові сьогодні 40 років
10

Фото: Фото: serduchka-v.ru

Сьогодні відома українська зірка Вєрка Сердючка святкує свій ювілей. Артистові Андрію Данилко виповнюється 40 років.

Народився Андрій Данилко в Полтаві - 2 жовтня 1973 року. Сценічне ім'я "Вєрка Сердючка" вигадав ще у шкільні роки. Він пообіцяв подрузі-відмінниці Ані Сердюк, що прославить її прізвище на всю країну. 1993 року на конкурсі "Гуморина" Андрій вперше представив Вєрку Сердючку великій аудиторії - вона відразу почала користуватися популярністю. Пізніше, того ж року, артист зі своїм сценічним образом стає лауреатом конкурсу "Всесміх-93" у Києві.

Але масова популярність прийшла до Андрія Данилка 1997-го року, коли Вєрка Сердючка була ведучею передачі "СВ-шоу". До себе в "купе" вона разом зі своєю супутницею Гелею (актриса Радміла Щеголєва) запрошувала поп-зірок тогочасної естради. Поступово від комедійних номерів Андрій Данилко перейшов до виконання пісень, які сам і писав.

2001-го року артист кардинально змінив образ Сердючки. Тепер це вже поп-зірка. В цей час виходять перші альбоми Вєрки Сердючки. Приміром, диск "Ха-ра-шо" отримав титул діамантоваго, - настільки популярними стали її пісні у меломанів.

Також Вєрка Сердючка - традиційна учасниця усіх новорічних шоу. Одна з її перших ролей - мама Галі у мюзиклі "За двома зайцями".

2007-го року Вєрка Сердючка представляла Україну на Євробаченні. Її пісня  "Dancing Lasha Tumbai" посіла друге місце на музичному конкурсі в Хельсінкі, набравши 235 голосів.

Зараз Вєрка Сердючка активно гастролює країнами пострадянського простору. Практично жоден концерт - чи то в Росії, чи то в Україні не відбувається без номерів Сердючки. Але як відомо, Андрій Данилко не лише пише пісні для свого сценічного образу. У його доробку є й повністю інструментальний альбом - зі стриманою й трохи меланхолічною музикою.

Зараз ви читаєте новину «Найефектніші образи Вєрки Сердючки - музикантові сьогодні 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі