середа, 21 червня 2023 21:56

На Disney Plus виходить новий серіал про Ніка Ф'юрі

На Disney Plus виходить новий серіал про Ніка Ф'юрі
Вийшов серіал "Таємне Вторгнення" від Marvel. Фото: Disney Plus

У сервісі Disney Plus вийшов новий серіал "Таємне Вторгнення" від Marvel.

У ньому йдеться про опір Ніка Ф'юрі вторгненню на Землю фракції Скруллів, здатних змінювати обличчя, пише ITC.

"В одну секунду ви дивитеся на Ніка Ф'юрі чи шановного світового лідера. Наступної ви бачите, як ця особа перетворюється на щось (або когось) інше", – йдеться в описі серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відьмак, інопланетяни і зірка "Термінатора": 10 серіалів, які вийдуть у червні

Трансформація буде важливою частиною серіалу. Її зобразили, як акварельний рендеринг ключових персонажів та тем "Таємного Вторгнення". Все більше персонажів перетворюються на Скруллів. Режисер та виконавчий продюсер Алі Селім розповів, що вступну частину розробила студія Method Studios з використанням штучного інтелекту. Він вказав, що це відповідає самій темі серіалу.

Селім додав, що "насправді не розуміє", як працює штучний інтелект. Але його зачарувало те, як ШІ може передати погане передчуття, яке він хотів створити для серіалу.

"Ми говорили з ними про ідеї, теми та слова, а потім комп'ютер включався і щось робив. І тоді ми могли б трохи змінити це, використовуючи слова, і це змінилося б", – розповів режисер.

У ніч із 3 на 4 грудня компанія Marvel Entertainment представила у мережі другий трейлер суперегеройської саги "Капітан Марвел". Сюжет фільму буде розвиватися у 90-х, коли пілот ВПС США Керол Денверс несподівано отримає суперсилу шляхом злиття з ДНК воїна інопланетної раси Крії. Роль воїна на ім'я Мар-Велл зіграє Джуд Лоу, він же виступить у ролі ментора, який навчить Керол контролювати свої нові здібності.

Зараз ви читаєте новину «На Disney Plus виходить новий серіал про Ніка Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі