вівторок, 29 жовтня 2013 20:23

Lama представить новий альбом з прогресивним звучанням

 

1 листопада в столичному клубі-ресторані "Толстой" Lama представить свій новий третій альбом "Назавжди".

"Назавжди" записувався довго, з 2009 року, тому пісні дуже різні як за настроєм, так і за стилістикою. Спочатку був період, коли я захоплювалася рок-н-рольною музикою, тому в деяких композиціях акцент зроблено саме на живий саунд. У піснях, які записані в останні місяці, більш електронне, так би мовити, "прогресивне" звучання", - розповідає співачка Наталя Дзеньків (Lama).

"За час створення платівки в нашому житті відбулося дуже багато подій, як у творчому, так і в особистому. Нам потрібен час для натхнення, для того, щоб реалізувати все задумане. Над створенням альбому працювала велика кількість людей: музикантів, програмерів, інженерів. До речі, у записі різних пісень брали участь три різних симфонічних оркестри! - продовжує співачка.

Окрім нових пісень на альбомі "Назавжди" будуть видані вже відомі шанувальникам групи хіти "Жовте поле", "Пробач", "Лиш тільки ти", "Не підведі", "Тримай" та "Ангел".

Співавтором всіх пісень і продюсером платівки виступив Віталій Телезін, відомий по роботі з такими знаменитими виконавцями, як "Океан Ельзи", Земфіра, "Ляпис Трубецкой", "Друга Ріка".

Концерт почнеться о 22:00 в клубі-ресторані "Толстой" (вул. Велика Васильківська, 19). Квитки вже є в продажу.

Зараз ви читаєте новину «Lama представить новий альбом з прогресивним звучанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі