понеділок, 02 грудня 2013 09:28

Квентін Тарантіно зніме ще один вестерн

Квентін Тарантіно зніме ще один вестерн
Фото: EPA

Квентін Тарантіно майже завершив роботу над сценарієм свого наступного фільму. Кінематографіст розповів про це під час бесіди з Джеєм Лено в телепрограмі "The Tonight Show". Кінематографіст також заявив, що його наступна робота, як і попередній фільм "Джанго звільнений" ("Django Unchained"), буде вестерном. При цьому Тарантіно підкреслив, що проект не є продовженням "Джанго", однак якими-небудь додатковими подробицями ділитися не став.

"Я з величезним задоволенням знімав "Джанго", та вестерни мені дуже подобаються. Тому розібравшись, як знімати вестерни, я тут же вирішив: окей, тепер, коли я знаю, що роблю, мені варто зняти ще один", - сказав Тарантіно.

Фільм "Джанго звільнений", в якому знялися Джеймі Фокс, Крістоф Вальц, Леонардо ді Капріо, Керрі Вашингтон і Семюел Л. Джексон, вийшов на екрани в грудні 2012 року. Ця картина стала першим вестерном у фільмографії Тарантіно. Стрічка висувалася на п'ять "Оскарів" (в тому числі в основній номінації "Кращий фільм") і отримала два з них - за кращий оригінальний сценарій (Тарантіно) і кращу чоловічу роль другого плану (Вальц).

Зараз ви читаєте новину «Квентін Тарантіно зніме ще один вестерн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі