пʼятниця, 29 листопада 2013 10:15

У принцеси Діани – адюльтер, а Стівен Кінг має ще одну екранізацію – кінопрем'єри 29 листопада
7

Останній рубіж
Каньони
Бруд
Кур’єр з раю
Керрі

Гарні новини для тих, хто планує найближчим часом сходити в кінотеатр, щоб добряче розважитися – в прокат вийшли три комедії. Всі вони дуже різні за стилем, пікантністю жартів та атмосферою. На прихильників жаховичків чекає чергова екранізація "Керрі" Стівена Кінга, ну, а ті хто любить покопирсатися в чужій брудній білизні – оцінять байопик про принцесу Діану. Крім того в українських кінотеатрах з'явився бойовик з Джейсоном Стетхемом та невдала мелодрама про темний бік Голівуду.

Керрі

"Диявол постійно з тобою – він нікуди не дівається проте ми маємо вигнати його", - говорить головній героїні стрічки її мати.

Сором'язлива Керрі Уайт живе разом з матір'ю – фанатично віруючою протестанткою Маргарет. Дівчина страждає від знущань однокласників та суворих методів виховання матері. Поступово Керрі відкриває в собі здібності до телекінезу. Однокласники готують на випускний вечір грандіозний жарт над Керрі, проте і не здогадуються, чим він може обернутися.

"Нова "Керрі" не показує обіцяної лютості. Історія тут поверхнева, нудна і знецінена "гуманізмом" з безглуздих підліткових фільмів, на який Де Пальма наплював, коли робив свою версію цього сюжету", - Vulture.

Бруд

- Ти хотів покращити світ і тому став поліцейським?

- Ні, насправді, я хотів займатися порнографією – відповідає головний герой.

Стрічка розповідає про продажного шотландського поліцейського Брюса Робертсона, схибленого на сексі, алкоголі та кокаїні. Йому треба розслідувати вбивство, проте йому заважають це робити особисті дивацтва: звичка знущатися з колег та бігати за дівками. Через це за ним і слідкують його керівник та напарник. Проте Брюса не змінити…

"Якщо ви не надто брезгливі, то "Бруд" видасться вам вражаюче божевільним фільмом, котрий може і шокувати, і розважити, і, нарешті, лишитися злободенним", - IGN Movies UK.

Татусь з доставкою

"Ви біологічний батько 533 дітей…" - сповіщають головного героя.

Фільм розповідає про Девіда, що животіє на нецікавій роботі поки одного дня його життя не перевернеться з ніг на голову. Якось до нього приходить представник банку сперми, в якому Девід, був частим гостем в молодості, і каже, що через помилку в базі даних він став батьком 533 дітей. Тож окрім власних боргів та сварок з коханою головний герой має ще й розбиратися зі всіма своїми діточками.

"Ця комедія – це один жарт, що розширений до розмірів критичної маси" - Rolling Stone.

Останній рубіж

"Твоїй дочці немає чого боятися з таким крутим татом…" - говорять головному героєві оточуючі, зацінивши його вміння битися врукопашну.

В центрі сюжету Філ Брокер, колишній агент Управління по боротьбі з наркотиками. Якось він переїздить в тихе містечко, щоб спокійно пожити зі своєю дочкою. Та невдовзі він здогадується, що потрапив в епіцентр наркодилерства. Голова місцевої банди гадає, що Брокер працює під прикриттям і одного дня дає йому зрозуміти, що спокійним його життя тут не буде. З цього моменту протагоністові доведеться боротися за своє право на спокій і – головне – за життя своєї дочки.

"Черговий тупий бойовик з парочкою дорослих бійок, жодна з яких не врятує слабку і переповнену кліше історію, з якої автори безуспішно намагалися зробити драму", - ComingSoon.net.

Діана: історія кохання

- Він ставиться до мене, як до звичайної людини. Іноді мені навіть здається, що він і гадки не має, що я принцеса – розповідає Діана про свого коханця.

- Може його погано інформують… - дотепно коментує її подруга.

Таємний бік життя принцеси Діани – її адюльтер з доктором Хаснатом Ханом. За непідтвердженими даними він був коханням всього її життя, і по відношенню до нього вона переживала набагато сильніші почуття ніж до свого законного чоловіка принца Чарльза. Відповідно до чуток вона навіть просила його одружитися на ній. Це було за кілька місяців до її смерті.

"В цій стрічці є завдатки серйозного байопика. Проблема лише в тому, що глибокі думки заховані тут за незграбною структурою і ще більш незграбними діалогами", - The A.V. Club.

Каньони

"Єдиний вихід з фільмів, секс в яких настільки ж дешевий, як і їх бюджет – смерть", - виголошує один зі слоганів стрічки. Меланхолічна драма про моральний занепад жителів голлівудських схилів.

В центрі сюжету молодий актор, який вперше отримує більш-менш серйозну роль в якомусь мало бюджетному слешері. Скоро між ним та режисером фільму з'являється жінка, яка свого часу мала стосунки з ними обома. За іронією долі вона і має зіграти головну жіночу роль. З цього моменту в реальному житті цієї трійці починають вирувати пристрасті набагато сильніші, ніж навіть у кіно, яке вони знімають.

"Ця стрічка провалилася через те, що вона дуже і дуже нудна. Діалоги тут просто пекельно-тупі, сюжет повільно котиться в нікуди, а більшість акторів просто не вміють грати", - Daily Telegraph.

Кур'єр з раю

"Запам'ятай! Якщо ти навіть ні причому, то ти все одно при чому…" - ділиться головний герой своєю нехитрою філософією.

Одного дня на молодого кур'єра туристичної компанії звалюється щастя, яке, однак, дуже скоро обертається повним розчаруванням. В числі його ворогів опиняється директор одного елітного автосалону і кримінальний авторитет, "тіньовий хазяїн" уральського містечка. Результат такого протистояння на перший погляд передбачений – звичайного хлопця чекають неприємності… Проте життя вносить свої корективи, особливо, якщо її в будь-який момент можуть забрати.

"Це фільм про кримінального авторитета, мента та Іванушку-дурника, котрому вдається виплутатися з мутної історії. Проте стрічка випадає з нашого часу, відтворюючи формат десятирічної давнини під назвою "комедія з Гошею Куценко" - Фонтанка.ру.

Зараз ви читаєте новину «У принцеси Діани – адюльтер, а Стівен Кінг має ще одну екранізацію – кінопрем'єри 29 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі