четвер, 08 грудня 2011 14:29

Фільм про 7-річного Ісуса Христа зніме режисер "Гаррі Поттера"

Фільм про 7-річного Ісуса Христа зніме режисер "Гаррі Поттера"

Режисер перших трьох фільмів про Гаррі Поттера Кріс Коламбус екранізує книгу автора "Інтерв'ю з вампіром" Енн Райс про життя і епоху юного Ісуса Христа "Христос: Повернення з Єгипту" (Christ the Lord: Out of Egypt) , повідомляє видання Variety.

Студія Коламбуса 1492 Pictures і CJ entertainment придбали права на екранізацію роману Райс, який розповідає про семирічного Христа, який біжить з Єгипту разом з родиною додому в Назарет і дізнається правду про своє народження і ціль в житті.

Сценаристами картини стануть Бетсі і Сайрус Наурастех, яким Енн Райс запропонувала екранізувати книгу після перегляду їхнього фільму "Закидаючи камінням".

"Фільм може стати кінематографічною класикою, картиною для всіх віків у всьому світі. Я гордий бути частиною цього неймовірного процесу", - наводить видання слова Колумбуса.

Фільми про Ісуса Христа знімали протягом всієї історії кіно: вже в 1905 році вийшла німа картина "Пристрасті". Найвідомішими екранізаціями Біблії стали картини Франко Дзеффіреллі "Ісус з Назарета", "Пристрасті Христові" Мела Гібсона і фільм-мюзикл "Ісус-Христос - суперзірка" Нормана Джуісона.

Даррен Аронофскі в даний момент працює над фільмом "Ноїв ковчег". Крістіан Бейл нещодавно відмовився від ролі Ноя, розглядається кандидатура Майкла Фассбіндера.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про 7-річного Ісуса Христа зніме режисер "Гаррі Поттера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі