середа, 27 лютого 2013 12:20

Джамала прийшла послухати концерт екс-вокаліста "5'Nizza"
5

Фото: Фото: Катерина Гладка

Харківський гурт SunSay порадував киян уже улюбленою програмою та кількома новими композиціями, які увійдуть до нового альбому гурту.

Соліст Андрій Запорожець був у чудовому настрої і активно розпочав втілювати в життя гастрольний графік. У столичному клубі "Толстой" зібралося купа шанувальників SunSay. Серед гостей -  співачка Джамала, музикант Дмитро Шуров (Pianoбой).

За півгодини до початку біля входу зібрався неабиякий натовп. Хлопець у вузьких штанях у клітинку та в коричневому піджаку активно обурюється, що не пускають до зали. Концерт затримали на годину, глядачі не раз оплесками вимагали появи музикантів на сцені.

Дві дівчини у смугастих шапках поруч зі мною обговорюють: "Сансей чудовий: не п'є, не курить, йогою займається…ну, мрія". Андрій Запорожець, нарешті вийшов на сцену просто з натовпу. Одягнений Сан (як його кличуть в народі) у звичайні джинси і чорний реглан, після першого слова зала вибухає оплесками.

"Київ, для початку ми вас порадуємо нашим свіженьким", - говорить Сан і закрутилось. Заспівали "Полчаса", а згодом нову пісню про вигаданого персонажа Бака Джінду.

"Сподіваюсь вам же не треба пояснювати, хто це?" - усміхається соліст Sunsay. "Треба!" - вигукує дівчина з натовпу. "Цього персонажа - Бака Джінду, ми вигадали в Криму, я поняття не маю звідки він взявся. Але оскільки взявся, довелося йому придумати історію".

Публіка підспівувала. Лунали і "Воин", і "Легко", і "Мама" - улюблені в репертуарі гурту.

Музиканти сподіваються відвідати у своєму турне міста Росії, а на літо готують сюприз для своїх шанувальників. На біс Сана викликали довго. Вони виконали лише одну пісню. "Когда мы поем веселей-ей!" - співають двоє хлопців у яскравих регланах після завершення концерту просто посеред клубу. Післясмак лишився.

Зараз ви читаєте новину «Джамала прийшла послухати концерт екс-вокаліста "5'Nizza"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі