вівторок, 26 лютого 2013 10:39

Новий альбом Земфіри побив рекорди прослуховування

  Обкладинка альбому
Обкладинка альбому

Останній альбом Земфіри "Жить в твоей голове" став абсолютним фаворитом слухачів після його прем'єри на сервісі Яндекс.Музика.

Усього за перші чотири дні диск послухали більше 3 мільйонів 800 тисяч разів.  Також одразу шість треків увійшли в десятки хіт-парадів пісень. Головний же інтерес викликала однойменна альбому композиція "Жить в твоей голове" її прослухало близько 700 тисяч.

Минулого тижня "Жить в твоей голове" - альбом, який став шостим у дискографії співачки, очолив чарт російського відділення "iTunes".

На сервісі Яндекс.Музика його можна прослухати безкоштовно і в хорошій якості, а купити платівку в цифровому форматі можна на сайті правовласника - компанії Navigator Records.

В альбом увійшли десять пісень: "Жить в твоей голове", "Без шансов", "Деньги", "Кофевино", "Чайка", "Если бы", "Похоронила", "Река", "Кувырок", "Гора". Співачка включила в пластинку оприлюднені нею раніше пісні "Без шансов" і "Деньги", а також композицію "Похоронила", що увійшла в саундтрек до фільму Ренати Литвинової "Остання казка Рити". Інші композиції з альбому представлені вперше.

Зараз ви читаєте новину «Новий альбом Земфіри побив рекорди прослуховування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі