середа, 04 березня 2015 16:02

ДіКапріо зіграє маніяка з 24-ма особистостями

ДіКапріо зіграє маніяка з 24-ма особистостями

Кінокомпанія Appian Way, що належить американському акторові Леонардо Дікапріо, спільно з New Regency почала роботу над фільмом "кімната Переповнена" (The Crowded Room). У його основу ляже реальна історія американського злочинця Біллі Миллигана, що страждає диссоциативным розладом особистості. Головну роль у стрічці виконає сам Леонардо ДіКапріо.

Біллі Мілліган став першою людиною, якому суд виніс виправдальний вердикт через підтвердженої дисоціації особистості. В кінці 1970-х років Біллі звинуватили у скоєнні низки пограбувань, викрадень і трьох зґвалтуваннях. В ході слідства з'ясувалося, що у злочинця рідкісне душевне захворювання. Підсудного відправили на лікування в психіатричну клініку. Життя Біллі Міллігана і суд над ним описав у своїй книзі "Таємнича історія Біллі Міллігана" (The Minds of Billy Milligan) американський письменник Деніел Кіз. Твір вийшов у світ в 1981 році. У 1988-му Мілліган вийшов з лікарні і в 2014-го помер від раку.

Як зізнається Дікапріо, зіграти Біллі Міллігана він мріяв майже 20 років. Тепер акторові належить серйозна робота. Серед особистостей знаменитого злочинця, яких тепер доведеться втілити на екрані Леонардо, - наркоторговець Кевін, лесбіянка Адалана, англієць Артур, силач Рейджен, фокусник Томмі та інші.

Зараз ви читаєте новину «ДіКапріо зіграє маніяка з 24-ма особистостями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі