середа, 18 липня 2007 17:24

Женя Гапчинська виставиться в "Ермітажі"

32-річна художниця Євгенія Гапчинська готується до виставки у московському музеї "Ермітаж". Зараз художниця цілими днями створює картини у своїй київській студії. Деякі з них вона виставляє у власній галереї на Михайлівській площі. Нещодавно туди завезли полотно "Це просто удача". На метровому овальному полотні зображені яскраво-червоні янголятка з зефіром. Коштує така картина $20 тис. Це — не найвища ціна. Адже найдорожчі роботи цієї художниці оцінюються у $100 тис. Їх придбали італійський співак Лучано Паваротті, українські виконавці Ірина Білик, Софія Ротару та Асія Ахат. У Москві полотно Гапчинської купила балерина Анастасія Волочкова.

— За кордоном Женя така популярна, що її уже підробляють, — розповіли "ГПУ" в галереї. —  Вона бачила фотографії з магазинчика в Карлових Варах, де виставляли її підробку. Власник сказав, що цю картину не продає, начебто намалював для себе. Також багато підробок художниці на Андріївському узвозі.

6 серпня Женя Гапчинська відкриває власну галерею у Дніпропетровську.

Зараз ви читаєте новину «Женя Гапчинська виставиться в "Ермітажі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі